Bezwaarschrift Hondenbelasting geen Hond

 0,00 excl. btw

Voorbeeld van een bezwaarschrift tegen hondenbelasting, omdat je geen hond bezit of in eigendom hebt. In dit geval is er dus sprake van een foutieve belastingaanslag. In sommige gemeentes kun je digitaal bezwaar maken en heb je deze brief dus niet nodig.

Slim en snel geregeld.

Modelbrief groen 1

Gratis Bezwaarschrift Hondenbelasting geen Hond. Vul je e-mailadres in en download dit word-bestand.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Betaalmethodes

Bezwaar hondenbelasting

Bezwaarschrift tegen een onrechte aanslag hondenbelasting. Je bezit geen hond en je bent niet de eigenaar. Ook als je bezwaar maakt, moet je wel betalen binnen de betaaltermijn. Als je later gelijk krijgt, dan krijg je jouw geld terug. Je moet binnen zes weken na de aanslag bezwaar hebben ingediend.

In sommige gemeentes kun je digitaal bezwaar maken door in te loggen met DigiD. In dat geval hoef je deze brief dus niet te downloaden. Verder hebben wij een apart verzoekschrift hondenbelasting voor als je wel een hond hebt, maar niet het hele jaar in bezit of eigendom hebt gehad.

Wat moet je zelf invullen

Je moet het juiste adres invullen en de gegevens overnemen van de aanslag die je hebt ontvangen. Je hoeft niet aan te geven van wie de hond wel is. Het adres waar het bezwaarschrift heen moet staat op de aanslag.

Samenvatting

Bevat bepalingen over:

  • Opgelegde belastingaanslag;
  • Grond van bezwaar;
  • Verzoek opheffen aanslag.

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
Je bent verplicht om hondenbelasting te betalen als je eigenaar van één of meerdere honden bent. Het kan zijn dat je ten onrechte een aanslag ontvangt. Je bent niet de eigenaar van de hond of hebt er geen in bezit. Als het bezwaarschrift wordt afgewezen, kun je in beroep gaan. Lees hier wat het verschil tussen bezwaar en beroep is.

Bestand

Word-document

Soort

Brief

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Particulier

Aantal

1 pagina

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Bezwaarschrift Hondenbelasting geen Hond” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak samen gekocht met...