Brief aan Verhuurder Terugbetalen Teveel Betaalde Servicekosten

 0,00 excl. btw

Je wilt teveel betaalde servicekosten terugvragen. Met deze brief vraag je dat geld terug en verzoek je direct om verlaging van het maandelijkse voorschot. Je stelt een termijn. Zowel te gebruiken door particuliere als zakelijke huurders.

Slim en snel geregeld.

Brief aan verhuurder terugbetalen teveel betaalde servicekosten 1

Gratis Brief aan Verhuurder Terugbetalen Teveel Betaalde Servicekosten. Vul je e-mailadres in en download dit word-bestand.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Betaalmethodes

Teveel betaalde servicekosten

In veel huurovereenkomsten staat een bepaling over servicekosten. Die kosten worden maandelijks met een vast bedrag afgeschreven. Achteraf wordt er verrekend met de werkelijke kosten. Je kunt tussentijds een overzicht van de servicekosten opvragen bij je verhuurder.

Ben je een particuliere huurder? Dan moet de huurbaas die jaarlijks voor eind juni verschaffen. Zowel tussentijds als aan het eind van de periode kan blijken dat je teveel aan voorschotten betaald hebt. Met deze brief vraag je het overschot terug. Bovendien vraag je om verlaging van het periodieke voorschot.

Wat moet je zelf invullen

Je moet invullen hoeveel je betaald hebt en in welke periode. Daarbij geef je aan welk bedrag je terug wilt ontvangen. Loop de brief even goed na, want als je een zakelijke huurder bent, kun je de tekst over de huurcommissie verwijderen.

Samenvatting

  • Uitleg betaalde servicekosten;
  • Berekening teveel betaald bedrag;
  • Verzoek terugbetaling;
  • Verzoek verlagen termijnbedrag;
  • Termijn stellen voor reactie.

Context

Het is gebruikelijk om servicekosten bij wijze van voorschot af te rekenen. Maar die vergoeding staat tegenover daadwerkelijke kosten van de verhuurder. Die zijn gespecificeerd in het huurcontract. Servicekosten betaal je vaak als voorschot. Je hebt in principe recht op een afrekening en terugbetaling van het teveel betaalde bedrag. Niet alle verhuurders betalen uit zichzelf direct terug. Het is jouw geld, dus je hebt er recht op. Deze brief is om ze dwingend te verzoeken dat alsnog te doen.

Bestand

Word-document

Soort

Brief

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Zakelijk

Aantal

1 pagina

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Brief aan Verhuurder Terugbetalen Teveel Betaalde Servicekosten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak samen gekocht met...