Brief aan Verhuurder Achterstallig Onderhoud

 0,00 excl. btw

Een voorbeeld van een laatste brief aan de verhuurder over achterstallig onderhoud. Je hebt al eerder vriendelijk verzocht om dat onderhoud. Nu kondig je ook aan dat je huur gaat inhouden.

Slim en snel geregeld.

Modelbrief groen 1

Gratis Brief aan Verhuurder Achterstallig Onderhoud. Vul je e-mailadres in en download dit word-bestand.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Betaalmethodes

Achterstallig onderhoud

Je klaagt al geruime tijd over achterstallig onderhoud. De verhuurder doet er echter niets aan. Dit is een de laatste brief aan de verhuurder over dit achterstallig onderhoud. Met deze brief stel je een laatste termijn waarbinnen je verwacht dat het onderhoud moet zijn uitgevoerd. Je kondigt aan dat je over zal gaan tot een eenzijdige huurverlaging.

Wat moet je zelf invullen

Je moet zelf aangeven welk achterstallig onderhoud nog moet plaatsvinden. Natuurlijk moet je ook de gegevens van jou, de woning en die van de verhuurder zelf opnemen. De brief gaat ervan uit dat je eerder schriftelijk (of via mail) hebt geklaagd. Je moet die eerdere datum opnemen. Vanaf die datum ga je namelijk de huurverlaging doorvoeren. Je moet zelf een termijn bepalen, in het algemeen is twee weken een redelijke termijn.

Samenvatting

Bevat bepalingen over:

  • Herhaling eerdere klachten;
  • Termijnstelling;
  • Aankondiging van huurverlaging.

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
Het is lastig om eenzijdige stappen te nemen als huurder. In dit geval stel je je op het standpunt dat jouw woongenot is aangetast door het achterstallige onderhoud. Je krijgt dus niet wat je hebt afgesproken dat je zou huren. Achterstallig onderhoud belemmert jou in je woongenot, of huurgenot als ondernemer.

Let wel het is verstandig om een potje te maken van de huur die je niet gaat betalen. Als je dan later toch geen gelijk krijgt kun je de achterstallige huur nog betalen. Kom je er niet uit, dan is een procedure bij de Huurcommissie de meest logische volgende stap.

Bestand

Word-document

Soort

Brief

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Particulier, Zakelijk

Aantal

1 pagina

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Brief aan Verhuurder Achterstallig Onderhoud” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak samen gekocht met...