Consultancyovereenkomst

 25,00 excl. btw

Een overeenkomst voor het verrichten van consultancywerkzaamheden of ander advieswerk. Hiermee kan je met een gerust hard een adviesopdracht aannemen. Voor alle soorten van advies te gebruiken. Bevat de kern van de zaken die je moet of wilt regelen.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Betaalmethodes

Consultancyovereenkomst of managementadvies

Jij gaat advieswerk doen voor een opdrachtgever. De aard van het advies is niet van belang, de omschrijving van de werkzaamheden heb je als het goed is opgenomen in een offerte of projectplan. Dit is een consultancyovereenkomst voor het verrichten van advieswerk ten behoeve en in opdracht van opdrachtgever. De overeenkomst regelt de belangrijkste aspecten van de verhouding. Wil je het helemaal goed regelen dan zou je het beste ook de algemene voorwaarden voor dienstverlening kunnen gebruiken. Die kan je dan op de overeenkomst van toepassing verklaren.

Wat moet je zelf invullen

Natuurlijk de gegevens van de opdrachtgever. Ook een verwijzing naar hoe je de opdracht hebt omschreven. Ook de duur van de opdracht moet je zelf opnemen.

Samenvatting

Bevat bepalingen over:

  • Prestatie;
  • Vergoedingssysteem;
  • Looptijd;
  • Diensten aan derden;
  • Aansprakelijkheid.

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
Het is bij een adviesverhouding belangrijk een aantal zaken goed te regelen. Zoals in deze overeenkomst nadrukkelijk is opgenomen dat je niet exclusief voor deze opdrachtgever werkt. Ook is er een voorbehoud op het gebruik van jouw resultaten. Daardoor kan jij mede bepalen wat er met adviezen en rapporten gaat gebeuren. Zijn die alleen voor intern gebruik of kunnen ze ook gepubliceerd worden. Het is een relatief eenvoudige overeenkomst.

Bestand

Word-document

Soort

Overeenkomst

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Zakelijk

Aantal

2 pagina's

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Consultancyovereenkomst” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak samen gekocht met...