Garantstelling Huur

 10,00 excl. btw

Garantstelling voor het betalen van de huur ten behoeve van de verhuurder. Vaak staat één van de ouders garant, maar dit kan ook iemand anders zijn. Je vult zelf het maximum bedrag in waarvoor de betalingsgarantie geldt.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Betaalmethodes

Garantstelling huurwoning

Een garantstelling voor de huurbetaling ten behoeve van de verhuurder. Een derde persoon garandeert de nakoming van de huurverplichtingen uit het huurcontract. Dit is een harde garantie. Dat wil zeggen dat de garantsteller verklaart zich tot het overeengekomen bedrag onherroepelijk en onvoorwaardelijk garant te stellen. Deze garantie hoeft niet verplicht door ouders te worden afgegeven. Dit kan ook een ander familielid, werkgever of een bankinstelling zijn.

Wat moet je zelf invullen

De garantie gaat over de huur die is overeengekomen in een huurcontract. De gegevens van beide overeenkomsten moeten overeenkomen.

Samenvatting

Bevat bepalingen over:

  • Overeenkomst waarvoor de garantiestelling geldig is;
  • Maximale bedrag van de garantie;
  • Wijze van inroepen.

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
De verhuurder verlangt van de huurder een garantie voor het nakomen van zijn huurverplichtingen. De garantsteller stelt zich dan garant om de schuld uit de overeenkomst hoe dan ook te betalen.

De huurder betaalt mogelijk een vergoeding aan de garantsteller voor deze garantie. Het is in feite een zekerheidstelling. Je kan dit zakelijk doen, borg staan voor andermans verplichtingen. Veel vaker zie je dat ouders zich garant stellen voor hun kinderen.

Bestand

Word-document

Soort

Garantie

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Particulier, Zakelijk

Aantal

2 pagina's

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Garantstelling Huur” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak samen gekocht met...