Inleenovereenkomst

 35,00 excl. btw

(3 reviews)

Ga je personeel ter beschikking stellen? Gebruik dan onze uitgebreide inleenovereenkomst tussen een inlener en uitlener, meestal een uitzendbureau of detacheerder. Er wordt een inleenbevestiging meegeleverd waarin je per medewerker de werkzaamheden en het uurtarief en invult.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Betaalmethodes

Inleenovereenkomst voorbeeld

De inleenovereenkomst regelt de wederzijdse rechten en verplichtingen van de inlener en uitlener. Die uitlener kan vele vormen hebben, bijvoorbeeld een uitzendbureau of detacheerder. Per ingehuurde deskundige moet nog een aanvullende inleenbevestiging worden getekend. Die wordt meegeleverd en hoef je niet apart te bestellen. Hierin staan de gegevens van de persoon, het tarief en de duur van de inleenperiode.

De inlener kan de werknemer inzetten voor het eigen bedrijf of voor werk bij derden. Dit kan bijvoorbeeld een bouwbedrijf zijn dat de ingehuurde krachten laat werken op een bouwplaats. Dit is een zogeheten raamovereenkomst en regelt verantwoordelijkheden en formele zaken. Het is een uitgebreid contract dat veel aspecten behandelt. Bijvoorbeeld: wat er moet gebeuren als de ingeleende medewerker ziek wordt? De uitlener is aansprakelijk voor schade. De opbrengsten, ook het intellectueel eigendom, komen bij de inlener.

Wat moet je zelf invullen

De gegevens van de partijen. Je kunt eventueel onderdelen verwijderen die niet van toepassing zijn.

Samenvatting

Bevat bepalingen over:

 • Aard en duur overeenkomst;
 • Werkzaamheden;
 • Vervanging van werknemer;
 • Urenverantwoording;
 • Tarieven;
 • Betaling;
 • Geheimhouding;
 • Intellectueel eigendom;
 • Overname personeel/non-concurrentiebeding;
 • Aansprakelijkheid.

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
De overeenkomst maakt het mogelijk dat een uitlener/detacheerder verschillende medewerkers uitleent aan een organisatie (de inlener). Je stelt vervolgens per medewerker een korte aanvullende bevestiging op.

Bestand

Word-document

Soort

Overeenkomst

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Zakelijk

Aantal

8 pagina's

Reviews

3 reviews voor Inleenovereenkomst

 1. 74069a925acbc56433cfd2297fa267ae? S=60&d=https%3a%2f%2fwww. Overeenkomsten. Nl%2fwp content%2fuploads%2f2023%2f04%2fmy account avatar

  Marcel Bollen

  Hartelijk bedankt voor dit uitgebreide model die ons veel tijd en werk heeft bespaard.

 2. Abca000c89e889bf1d4ef4636244e6fd? S=60&d=https%3a%2f%2fwww. Overeenkomsten. Nl%2fwp content%2fuploads%2f2023%2f04%2fmy account avatar

  D. Hunneman

  Contract ziet er deugdelijk uit, ook al ben ik niet juridisch onderlegd.

 3. 7bebb9a7b7d7b9b60c95d56e151e98f4? S=60&d=https%3a%2f%2fwww. Overeenkomsten. Nl%2fwp content%2fuploads%2f2023%2f04%2fmy account avatar

  Nadia J.

  Waarom moet ik die inleenbevestiging apart bestellen? Daar kwam ik pas later achter. Die heb je toch sowieso altijd nodig, dus waarom niet in één keer samen met de inleenovereenkomst aanbieden?

  Reactie: Beste Nadia, ja daar heb je natuurlijk gelijk in. Vanaf nu krijgt iedereen hem automatisch bij de overeenkomst meegeleverd en hoeft niet meer apart te worden gekocht.

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak samen gekocht met...