Kilometervergoeding

 5,00 excl. btw

Overeenkomst voor een kilometervergoeding tussen werkgever en werknemer. Je gebruikt dit model als aanvulling op een bestaande arbeidsovereenkomst. Biedt een goede regeling, omschrijving van de vergoeding en wijze van declareren.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Omschrijving

Kilometervergoeding werkgever

Een werknemer gaat gebruik maken van een eigen auto voor zakelijke kilometers. De werkgever wil hiervoor een kilometervergoeding betalen. Hierover worden afspraken gemaakt. De werknemer moet de gereden kilometers maandelijks declareren. De uitbetaling is met het loon van de volgende maand.

Wat moet je zelf invullen

Je moet zelf bepalen of je de maximale vrijgestelde vergoeding wilt betalen of meer. In de vergoeding zit ook de autoverzekering, onderhoud, parkeren en tolgeld. Het is niet toegestaan om dat apart te vergoeden.

Samenvatting

Bevat de volgende bepalingen:

  • Hoogte van de vergoeding;
  • Wijze van declareren;
  • Kosten die in de vergoeding zijn opgenomen;
  • Verwijzing naar de arbeidsovereenkomst.

Context

Sommige bedrijven hebben standaardregelingen voor het gebruik van de eigen auto voor zakelijke kilometers. Er zijn er natuurlijk ook die een auto van de zaak of een leaseauto aanbieden. Voor bedrijven die het apart willen regelen met hun werknemers is deze aanvulling op de arbeidsovereenkomst. Deze regeling sluit dus altijd aan bij een individueel dienstverband.

Specificaties

Bestand

Word-document

Soort

Overeenkomst

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Zakelijk

Aantal

2 pagina's

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Kilometervergoeding” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HRM Compleet Bundel
€ 125,00

Om je P&O goed te organiseren heb je een reeks contracten nodig. Wij hebben een set van 15 documenten samengesteld. Hiermee is jouw organisatie in één klap up-to-date.

Vaak samen gekocht...