Brief Sollicitant Afwijzen

Afwijzingsbrief voor elke fase in het sollicitatieproces

 2,00 excl. btw

Brieven voor het afwijzen van een sollicitant. Eenvoudige en goed te gebruiken voorbeelden. Bevat de kern van de boodschap incl. een AVG-bepaling. Je ontvangt naast een afwijzing op basis van de sollicitatiebrief ook twee modellen van afwijzingen na het 1ste en 2de sollicitatiegesprek.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Omschrijving

Sollicitant afwijzen

Drie modelbrieven om namens jouw organisatie een sollicitant af te wijzen. Bevat een algemene grond voor de afwijzing. Ook een AVG verantwoorde manier om aan te geven dat je persoonsgegevens hebt opgeslagen. Je ontvangt drie afwijzingsbrieven voor iedere fase in het sollicitatieproces.

Wat moet je zelf invullen

Je kan deze op je eigen bedrijfspapier overzetten. Eventueel is het mogelijk om de motivatie aan te vullen. Bijvoorbeeld dat de kandidaat geen CV of geen motivatie heeft ingeleverd. Je kan ook de termijn waarin je de gegevens wil opslaan wijzigen. Langer dan zes maanden is meestal niet zinvol. De kandidaat heeft dan al nieuwe ontwikkelingen doorgemaakt.

Samenvatting

Bevat de volgende bepalingen:

  • Bedankt voor de sollicitatie;
  • Afwijzing voor de functie;
  • Opslaan persoonsgegevens.

Context

Een sollicitant moet je altijd netjes afwijzen. Mogelijk is het een zakelijk contact in de toekomst, of komt die op een andere functie nog binnen. Het is altijd van groot belang hier correct mee om te gaan.

Specificaties

Bestand Word-document
Soort Brief
Taal / Language Nederlands
Doelgroep Zakelijk
Aantal 3 pagina's

Reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Brief Sollicitant Afwijzen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stel een vraag

Scholto Bos

“Als je vragen hebt, kun je mij gerust een bericht sturen.”

HRM Compleet Bundel
€ 75,00

Om je HRM goed te organiseren heb je een set contracten en reglementen nodig. Wij hebben een bundel van 12 documenten samengesteld. Hiermee heb je het in één keer slim geregeld.

Vaak samen gekocht...