Brief Sollicitant Afwijzen

 2,00 excl. btw

Brieven voor het afwijzen van een sollicitant. Eenvoudige en goed te gebruiken modellen. Bevat de kern van de afwijzing incl. een AVG-bepaling. Je ontvangt naast een afwijzing op basis van de sollicitatiebrief ook twee voorbeelden van afwijzingen na het 1ste en 2de sollicitatiegesprek.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Betaalmethodes

Sollicitant afwijzen

Drie modelbrieven om namens jouw organisatie een sollicitant af te wijzen. Bevat een algemene grond voor de afwijzing. Ook een AVG verantwoorde manier om aan te geven dat je persoonsgegevens hebt opgeslagen. Je ontvangt drie afwijzingsbrieven voor iedere fase in het sollicitatieproces.

Wat moet je zelf invullen

Je kan deze op je eigen bedrijfspapier overzetten. Eventueel is het mogelijk om de motivatie aan te vullen. Bijvoorbeeld dat de kandidaat geen CV of geen motivatie heeft ingeleverd. Je kan ook de termijn waarin je de gegevens wil opslaan wijzigen. Langer dan zes maanden is meestal niet zinvol. De kandidaat heeft dan al nieuwe ontwikkelingen doorgemaakt.

Samenvatting

Bevat de volgende bepalingen:

  • Bedankt voor de sollicitatie;
  • Afwijzing voor de functie;
  • Opslaan persoonsgegevens.

Context

Een sollicitant moet je altijd netjes afwijzen. Mogelijk is het een zakelijk contact in de toekomst, of komt die op een andere functie nog binnen. Het is altijd van groot belang hier correct mee om te gaan.

Bestand

Word-document

Soort

Brief

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Zakelijk

Aantal

1 pagina

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Brief Sollicitant Afwijzen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HRM Compleet Bundel
€ 125,00

Om je P&O goed te organiseren heb je een reeks contracten nodig. Wij hebben een set van 21 documenten samengesteld. Hiermee is jouw organisatie in één klap up-to-date.

Vaak samen gekocht met...