Gebruikersovereenkomst Auto van de Zaak

24,95

(1 review)

Gebruikersovereenkomst auto van de zaak tussen werkgever en werknemer. Dit contract tekent de werknemer op het moment dat hij daadwerkelijk een auto ontvangt. Regelt alle zaken over schade, gebruik en teruggave. Je ontvangt zowel een model aanvraagformulier als de overeenkomst.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Overeenkomst auto van de zaak

Overeenkomst waarbij door werkgever een bedrijfsauto ter beschikking wordt gesteld aan werknemer. Dit document is de feitelijke ter beschikking stelling van de auto. Hiermee gaat de werknemer de verplichtingen aan. Op een apart formulier, dat bij dit contract zit moeten ook de feitelijke gegevens over de auto worden ingevuld. Zoals merk, type en nummers.

Het is heel belangrijk om deze overeenkomst te sluiten. Er staan bijvoorbeeld bepalingen in dat de auto moet worden ingeleverd bij langdurige ziekte of disciplinaire straffen. Ook is hiermee duidelijk welke risico’s nog voor rekening van de werknemer komen. Dit contract is een aanvulling op een arbeidsovereenkomst.

Wat je zelf moet invullen in dit contract

Natuurlijk de gegevens over de werknemer en werkgever, ook de gegevens van de arbeidsovereenkomst die hieraan gekoppeld is. Op het aanvraagformulier vul je alle gegevens over de auto zelf.

Samenvatting

Bevat bepalingen over:

  • Gebruik van de auto;
  • Schade en diefstal;
  • Boetes en beslag;
  • Merk en type auto;
  • Betaling door werknemer.

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
Dit contract wordt met iedere werknemer gesloten die een auto tot zijn beschikking krijgt. Met deze Gebruikersovereenkomst Auto van de Zaak staat vast welke auto het is en dat de algemene regels van het reglement van toepassing zijn.

Als je het goed wilt regelen als werkgever, dan maak je eerst een Algemeen Reglement Auto van de Zaak. Daarin stel je de algemene regels voor de bedrijfsauto’s vast.

Bestand

Word-document

Soort

Overeenkomst

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Zakelijk

Aantal

4 pagina's

Reviews

1 review voor Gebruikersovereenkomst Auto van de Zaak

  1. anoniem

    Taalfout in gebruikersovereenkomst gevonden: wernemer moet werknemer zijn. Verder alles correct.

    Reactie: Beste A, dat is slordig inderdaad. We hebben het direct aangepast. Bedankt voor je reactie en sorry voor het ongemak.

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Complete set voor HRM

Om je P&O goed te organiseren heb je een reeks contracten nodig. Wij hebben een set van 24 documenten samengesteld. Hiermee is jouw organisatie in één klap up-to-date.

Vaak samen gekocht met...