Opleidingsovereenkomst

 25,00 excl. btw

Een werkgever maakt afspraken met een opleidingsinstituut over een opleiding. Werknemers kunnen zich hierop inschrijven. Het is vooraf niet bekend hoeveel aanmeldingen er zijn. Als de termijn is verstreken, wordt een offerte opgesteld.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Betaalmethodes

Opleidingsovereenkomst voorbeeld

Een opleidingsinstituut biedt een training of cursus aan op basis van de vraag van een opdrachtgever. Aan de hand van het aantal inschrijvingen wordt een offerte opgesteld.

Dit contract is niet voor één medewerker, zoals een studieovereenkomst, maar voor de hele organisatie. Steeds als er een nieuwe offerte wordt opgesteld, en de werkgever die accepteert, hoeven geen aparte afspraken worden gemaakt. Je kunt het dus zien als een raamovereenkomst.

Wat moet je zelf invullen

Alle gegevens over de onderwijsinstelling en opdrachtgever. Wij adviseren in ieder geval om onze algemene voorwaarden trainingen en cursussen als bijlage toe te voegen. Daar wordt in onze opleidingsovereenkomst namelijk naar verwezen.

Samenvatting

Bevat bepalingen over:

  • Inschrijving en aanmelding;
  • Naam opleiding of cursus;
  • Kosten;
  • Facturering en betaling;
  • Auteursrechtvoorbehoud;
  • Annulering.

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
Een opleidingsinstituut maakt een opleidingsplan voor een organisatie. Daar hoort een offerte bij. Vervolgens kunnen de werknemers zich inschrijven, individueel of collectief. Op die inschrijvingen zijn dan de algemene voorwaarden van de opleidingsovereenkomst van toepassing.

Bestand

Word-document

Soort

Overeenkomst

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Zakelijk

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Opleidingsovereenkomst” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak samen gekocht met...