Bezwaarschrift Verkeersboete

 0,00 excl. btw

Model bezwaarschrift tegen een boete voor te hard rijden of andere verkeersovertreding. Je moet inhoudelijk verweer voeren, dus aan kunnen tonen en onderbouwen waarom de verkeersboete onterecht is. Let op: wij hebben een apart bezwaarschrift parkeerboete.

Slim en snel geregeld.

Bezwaarschrift verkeersboete

Gratis Bezwaarschrift Verkeersboete. Vul je e-mailadres in en download dit word-bestand.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Betaalmethodes

Bezwaar verkeersboete

Voorbeeld van een bezwaarschrift verkeersboete waarin je inhoudelijk verweer moet voeren. Die moet binnen zes weken worden ingediend aan het adres dat in de boete is genoemd. Staat er een M op de brief? Dan kun je hier online bezwaar maken met behulp van je DigiD. In dat geval heb je ons bezwaarschrift niet nodig. Tijdens de behandeling krijg je automatisch uitstel van betaling.

Wat moet je zelf invullen

Vul alle feiten, zoals je naam, adres en referentienummer in. Een bezwaarschrift verkeersboete heeft alleen nut als je inhoudelijk kunt aantonen dat de boete onterecht is. Aangezien het om een feitencomplex gaat kunnen wij je daar inhoudelijk niet bij helpen. Stuur het bezwaar naar het adres dat genoemd is in de oorspronkelijke boete. Meestal is dat het Centraal Justitieel Incassobureau.

Samenvatting

Bevat bepalingen over:

  • Benoeming verkeersboete;
  • Inhoudelijk bezwaar (zelf in te vullen)

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
Je kan eenvoudig bezwaar maken tegen een verkeersboete. Het heeft echter alleen zin als je dat ook inhoudelijk kunt bewijzen. Bijvoorbeeld omdat je op dat moment niet op die plek aanwezig was. Je kunt ook een keer geluk hebben, omdat je de boete te laat hebt ontvangen. In dat geval moet je ons bezwaarschrift te laat ontvangen verkeersboete gebruiken.

Bestand

Word-document

Soort

Brief

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Particulier

Aantal

1 pagina

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Bezwaarschrift Verkeersboete” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak samen gekocht met...