Koopovereenkomst Aandelen BV

32,95

(2 reviews)

Koopovereenkomst voor de aandelen van een BV. Bij de verkoop van een onderneming kun je alle aandelen overnemen. Deze koop- en verkoopovereenkomst regelt de bepalingen die je dan wilt opnemen. Het is een degelijk en uitgebreid model.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Koop- en verkoopovereenkomst aandelen

Uitgebreid contract om de aandelen van een besloten vennootschap te verkopen. De hele onderneming wordt verkocht, dus inclusief alle bezittingen. Het betreft een aandelentransactie van een BV. De koper verkrijgt het eigendom van alle totaal geplaatste aandelen van de verkoper.

Je kunt dit contract uitbreiden met onze garanties bij overname bv. Die voeg je toe als bijlage bij de overeenkomst. Deze garanties kun je ook zelf beschrijven op basis van een due diligence.

Wat moet je zelf invullen

Zelf vul je de feitelijke gegevens van de transactie in. Daarna kun je bepalingen verwijderen of toevoegen, bijv. op grond van het due diligence onderzoek.

Samenvatting

Bepalingen over:

 • Koop, verkoop en koopprijs;
 • Levering, betaling;
 • Handelingen die verband houden met de levering;
 • Garanties;
 • Inbreuken, tekortkomingen;
 • Vrijwaring;
 • Non-concurrentie;
 • Geheimhouding;
 • Overige afspraken.

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
De overdracht van aandelen in een BV gaat juridisch gezien altijd op basis van twee verschillende documenten. Ten eerste is er de koopovereenkomst aandelen die tussen twee partijen wordt opgesteld. Dat is dit model. Ten tweede moet je daarna nog verplicht langs de notaris voor de aandelenoverdracht.

Deze overeenkomst maakt onderdeel uit van onze bedrijfsovername compleet bundel waarmee je in één keer alle belangrijke documenten voor een overname kunt downloaden.

Bestand

Word-document

Soort

Overeenkomst

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Zakelijk

Aantal

6 pagina's

Bestemd voor

Besloten vennootschap

Reviews

2 reviews voor Koopovereenkomst Aandelen BV

 1. Albert van Seumeren

  Zeer compleet.

 2. m westerhof

  Op zich allemaal duidelijk en overzichtelijk waar je wat in moet vullen. Je moet wel de tijd nemen om alles goed door te nemen en kijken wat voor je eigen situatie van toepassing is.

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alles voor overname BV

Voor de overname van een BV heb je een set contracten nodig. Wij hebben een bundel van 8 documenten samengesteld. Download in één keer en regel het juridisch goed.

Vaak samen gekocht met...