Garanties bij Overname BV

24,95

(1 review)

Model met uitgebreide garanties van de verkoper van een onderneming. Dit document dient als bijlage bij een overnamecontract. Bevat tot in detail de inhoud van garanties. Kan je zelf aanpassen of aanvullen.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Garanties bij bedrijfsovername

Een uitgebreid model met garanties bij de overname van een BV. Het geeft een goed beeld van welke garanties er gelden bij de verkoop van een besloten vennootschap. Deze bijlage neem je op bij de Koopovereenkomst Aandelen BV.

Wat je zelf moet regelen in dit document

Deze bijlage kan naar eigen wens worden aangepast of ingekort. Deze bijlage is eerder te lang, dan te kort. Welke garanties je wil hebben, wisselt per transactie. Op hoofdlijnen gaat het om zaken als belastingen, lonen en huur. Maar je wilt natuurlijk meer vastleggen. Vaak is dat het resultaat van de uitkomst van een due diligence onderzoek.

Samenvatting

Bevat bepalingen over:

  • Belastingen;
  • Formele vennootschapszaken;
  • Personeelszaken;
  • Voorzieningen;
  • Activa;
  • Onroerende zaken;
  • Verzekeringen.

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
Bij de overname van een BV gaan alle rechten en plichten over op de koper. Daaronder vallen ook alle aansprakelijkheden voor in het verleden af te dragen belastingen. Bij de overname van een BV moet de verkoper dus veel zaken garanderen. De inhoud van de garanties staan in dit document. Voeg deze als bijlage toe aan de Koopovereenkomst Aandelen BV of download dit model als onderdeel van het Bedrijfsovername Compleet Pakket.

Bestand

Word-document

Soort

Garantie

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Zakelijk

Aantal

9 pagina's

Bestemd voor

Besloten vennootschap

Reviews

1 review voor Garanties bij Overname BV

  1. Twan Leferink

    Zeer uitgebreid. Je moet er even studie van maken om alleen die onderdelen uit te halen die op je eigen situatie van toepassing zijn.

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alles voor overname BV

Voor de overname van een BV heb je een set contracten nodig. Wij hebben een bundel van 8 documenten samengesteld. Download in één keer en regel het juridisch goed.

Vaak samen gekocht met...