Samenwerkingsovereenkomst

 25,00 excl. btw

(2 reviews)

Met een samenwerkingsovereenkomst maak je afspraken over hoe je de kosten en opbrengsten verdeelt, maar ook hoe je de samenwerking weer kunt beëindigen. Dit modelcontract is geschikt voor een samenwerking tussen zzp’ers, vof’s en grotere bedrijven.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Betaalmethodes

Samenwerkingsovereenkomst tussen bedrijven

Twee bedrijven of zzp’ers willen samenwerken. In deze samenwerkingsovereenkomst staan alle belangrijke afspraken. Bij een samenwerking tussen bedrijven zijn veel aspecten aan de orde. Bijvoorbeeld hoe verdeel je de kosten en opbrengsten. Maar er komen ook aspecten aan bod zoals geheimhouding. Hoe stop je de samenwerking en mag de andere partij dan verder gaan? Deze overeenkomst is te gebruiken voor elk soort bedrijf, dus een eenmanszaak, VOF of BV, het maakt niet uit.

Wat moet je zelf invullen

De inhoud van de samenwerking moet je zelf opnemen. Die is natuurlijk verschillende per samenwerking. Ook de wijze waarop jullie de verdeling van eventuele opbrengsten willen regelen moet je zelf bepalen.

Samenvatting

Bevat bepalingen over:

 • Reden samenwerking;
 • Uitwisseling gegevens;
 • Geheimhouding;
 • Beëindiging;
 • Boetes.

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
Bij een samenwerking tussen twee ondernemingen komen vooral inhoudelijke zaken aan de orde. Die moet je duidelijk met elkaar op schrift hebben, zoals doel, opbrengst en ieders inbreng. probeer zoveel mogelijk te regelen. Bedenk, samenwerken is vooral een kwestie van vertrouwen. Het is bovendien lastig te voorzien waar later discussie over zal ontstaan.

Bestand

Word-document

Soort

Overeenkomst

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Zakelijk

Aantal

3 pagina's

Reviews

2 reviews voor Samenwerkingsovereenkomst

 1. J.. Smeyers

  Ideaal en voordelig. Je moet de tijd nemen om in te vullen en lastige termen te googlen, maar dat staat niet tegenover maatwerk door een advocaat die per uurtarief werkt.

 2. Ynze Goinga

  Gemakkelijk te lezen website en de contracten zijn leesbaar voor de niet-jurist.

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak samen gekocht met...