Gebruik Kantooradres als Vestigingsadres

 17,95

Overeenkomst waarbij je een zakelijk vestigingsadres zonder kantoor kunt huren. Geschikt voor ondernemers die alleen een correspondentieadres en enkele andere diensten nodig hebben, zoals een telefoondienst of doorzendservice van post.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Zakelijk adres zonder kantoor

Overeenkomst voor ondernemers die op zoek zijn naar een kantooradres zonder kantoor. Formeel is dit geen huurovereenkomst kantoorruimte, maar dienstverlening. De dienstverlener levert naast het vestigingsadres extra diensten, zoals een telefoon- en doorschakelservice, vergaderruimte, eigen postvak of het doorsturen van post.

Wat moet je zelf invullen

Vul zowel de gegevens van de dienstverlener, gebruiker als het vestigingsadres in. Verder vul je de maandelijkse vergoeding, opzegtermijn en de afname van aanvullende diensten in.

Samenvatting

Deze overeenkomst bevat bepalingen over:

  • Duur;
  • Bedrag;
  • Inbegrepen diensten;
  • Waarborgsom (optioneel);
  • Verlenging en opzegging.

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
Dit contract past in de trend van business communities, coworking spaces en start / scale ups die op afstand werken. Een kantoor is niet nodig, maar een professionele uitstraling naar de buitenwereld wel. Daarbij gebruik je alleen dat wat je op dat moment nodig hebt. Naar buiten heeft de onderneming een vestigingsadres.

Aanbieders van deze service moeten een overeenkomst opstellen. Dat is nodig om duidelijk te maken welke diensten worden afgenomen. Dit is nadrukkelijk geen huurovereenkomst. Er is dus ook geen huurbescherming. De gebruiker is geen huurder, maar neemt een dienst af. Een iets verdergaande variant is die waarbij je een kantoorruimte met elkaar deelt.

Bestand

Word-document

Soort

Overeenkomst

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Zakelijk

Aantal

3 pagina's

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Gebruik Kantooradres als Vestigingsadres” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak samen gekocht met...