Ingebrekestelling Niet Leveren Product

 2,00 excl. btw

Bestelde goederen die niet worden geleverd. Met deze brief stel je de leverancier ingebreke. Je geeft nog één laatste korte termijn om te leveren. Zo is duidelijk wanneer de levering nog geleverd kan worden of niet meer nodig is.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Betaalmethodes

Ingebrekestelling niet leveren

Je hebt iets besteld dat niet geleverd is. Je stelt de leverancier ingebreke. Ook geef je een termijn van 48 uur waarbinnen de leverancier kan aangeven dat er alsnog geleverd gaat worden. Dat moet dan wel voor een door jou gestelde datum. Levert de leverancier de goederen niet, dan ga je een schadevergoeding eisen. In deze brief schets je hoe hoog die ongeveer zal zijn.

Wat moet je zelf invullen

Je moet duidelijk aangeven welke overeenkomst niet is nagekomen. Stel dat je geen prijs meer stelt op levering, dan moet je die passage aanpassen. Soms heeft het geen zin meer mo nog geleverd te krijgen. Pepernoten met kerst hebben geen nut. Je moet ook duidelijk schetsen wat de schade is. In Nederland moet schade daadwerkelijk bestaan en aantoonbaar zijn. D

Samenvatting

Bevat de volgende bepalingen:

  • Aanduiding overeenkomst en termijn;
  • Melding van niet nakoming;
  • Termijn;
  • Ingebrekestelling.

Context

Een overeenkomst is een afspraak tussen twee partijen. Die moet je nakomen. Ook in geval dat er mogelijk redenen zijn voor de leverancier om niet te leveren. Eenzijdig niet nakomen kan niet. In dat geval is de leverancier schadeplichtig. De leverancier kan mogelijk alsnog leveren. Ook dan is hij mogelijk schadeplichtig voor de te late levering.

Bestand

Word-document

Soort

Brief

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Zakelijk

Aantal

1 pagina

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Ingebrekestelling Niet Leveren Product” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak samen gekocht met...