Provisieregeling

Aanvulling op bestaande arbeidsovereenkomst

 5,00 excl. btw

Aanvulling van een arbeidsovereenkomst met een provisieregeling. Deze uitbreiding kan worden opgenomen in een nieuw of bestaand contract, direct na de bepalingen over het salaris.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Omschrijving

Provisieregeling voorbeeld

Een aanvulling op een arbeidsovereenkomst waarmee je de beloning uitbreidt met een provisieregeling. Deze bepaling kan worden opgenomen in een bestaande arbeidsovereenkomst, direct na de bepalingen over het salaris. Hiermee geef je een bonus bij het behalen van bepaalde doelstellingen.

Wat moet je zelf invullen

De hoogte en de manier van berekenen moet je zelf opnemen. Daarna moet je de bepaling toevoegen aan een bestaand contract.

Samenvatting

Bevat bepalingen over:

  • Wijze waarop provisie wordt berekend;
  • Voorschotbetaling van de provisie.

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
Provisie wordt vaak afgesproken met vertegenwoordigers, verkopers of account managers. Als aanvulling op hun salaris ontvangen zij een vergoeding die afhankelijk is van hun prestatie. De vergoeding in deze bepaling is gekoppeld aan de behaalde omzet. Deze bepaling kan worden opgenomen in een arbeidsovereenkomst of los worden ondertekend.

Houd er rekening mee dat een arbeidsovereenkomst op zichzelf moet voorzien in het minimumloon. Als de beloning structureel bestaat uit een deel provisie dat eigenlijk altijd wordt behaald, dan kan dat een rol spelen bij een ontslagprocedure. Het vaste deel van de provisie wordt dan beschouwd als reguliere beloning.

Specificaties

Bestand

Word-document

Soort

Overeenkomst

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Zakelijk

Aantal

2 pagina's

Reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Provisieregeling” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stel een vraag

Scholto Bos

“Als je vragen hebt, kun je mij gerust een bericht sturen.”

HRM Compleet Bundel
€ 125,00

Om je P&O goed te organiseren heb je een reeks contracten nodig. Wij hebben een set van 15 documenten samengesteld. Hiermee is jouw organisatie in één klap up-to-date.

Vaak samen gekocht...