Company Car Agreement

Zorgeloos een bedrijfswagen voor één of meer werknemers

 30,00 excl. btw

Contract om een auto van de zaak aan personeel te geven. Dit kan een (bestel)auto in eigendom van het bedrijf of een leaseauto zijn. De werknemer tekent bij ontvangst. Jullie maken afspraken over privégebruik, verzekeringen, parkeer- en verkeersboetes. Ook in het Nederlands.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Betaalmethodes

Overeenkomst auto van de zaak

Gebruikersovereenkomst waarbij een werkgever een bedrijfsauto aan een werknemer geeft. Dit document is rechtsgeldig als het door beide partijen ondertekend is. In een apart aanvraagformulier (gratis meegeleverd) wordt het automerk, type en kenteken ingevuld. Die verschillen immers per medewerker.

Een gebruikersovereenkomst auto van de zaak is belangrijk, omdat je zakelijke afspraken moet maken dat de auto wordt ingeleverd bij langdurige ziekte, non-actiefstelling of schorsing. Ook spreek je af welke risico’s voor rekening van de werknemer zijn, zoals schade en verrekening van boetes met loon.

Our Company Car Agreement is also available in Dutch.

Wat moet je zelf invullen

Op het aanvraagformulier vul je de belangrijkste gegevens in. Geef ook aan hoeveel kilometers privé er per jaar mag worden gereden. Strikt zakelijk gebruik kan natuurlijk ook. De naam- en adresvelden van de gebruiker en organisatie staan duidelijk aangegeven.

Samenvatting

Bevat bepalingen over:

  • Rechten en plichten;
  • Privé of alleen zakelijk gebruik;
  • Fiscale gevolgen;
  • Schade en diefstal;
  • Verkeersboetes en beslag;
  • Inlevering.

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
Met iedere werknemer die een auto voor zakelijk gebruik krijgt, wordt een overeenkomst gesloten. In deze gebruikersovereenkomst auto van de zaak staat vast dat die ten behoeve van de uitoefening van werkzaamheden van de dienstbetrekking wordt verstrekt.

Bij meer dan vijf bedrijfswagens is het verstandig om een reglement auto van de zaak op te stellen. Daarin staan algemene regels voor alle personeelsleden die een auto ter beschikking krijgen. Voeg die als bijlage toe aan de overeenkomst.

Bestand

Word-document

Soort

Overeenkomst

Taal / Language

Engels

Doelgroep

Zakelijk

Aantal

4 pagina's

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Company Car Agreement” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak samen gekocht met...