Leerarbeidsovereenkomst

 15,00 excl. btw

(2 reviews)

Een leerarbeidsovereenkomst is een combinatie van twee contracten voor bepaalde tijd. Met de leerovereenkomst maak je afspraken over de opleiding. Met de arbeidsovereenkomst maak je afspraken over het werk. Vervalt de ene, dan ook de andere.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Betaalmethodes

Leerovereenkomst voorbeeld

Een leerarbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd is een combinatie van twee contracten. Ons voorbeeld bestaat uit een arbeidsovereenkomst met een daaraan gekoppelde leerovereenkomst. De eerste vervalt automatisch als de opleiding stopt.

Dit model is geschikt voor leerlingen die een beroepsopleiding volgen (ROC, MBO etc.). Je kunt het contract per direct beëindigen als blijkt dat de student ongeschikt is. Dit kan ook als die door ziekte de opleiding niet kan afronden.

Wat moet je zelf invullen

Vul de gegevens van de student en werkgever in. Je moet ook de periode, eventueel aangevuld met een CAO-verwijzing invullen. Als er afspraken zijn over begeleiding, taakverdeling of dergelijke zaken, neem die dan ook op. Alle velden staan duidelijk aangegeven in ons model.

Samenvatting

Bevat bepalingen over:

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
In het beroepsonderwijs moet een student naast school ook werkervaring opdoen. Dat gebeurt op basis van een leerarbeidsovereenkomst. Een gewone stageovereenkomst is ongeschikt. Als werkgever help je een leerling om te groeien. Hij/zij moet de ruimte krijgen voor school en huiswerk. Bovendien wil je dat het contract gekoppeld is aan het diploma of beëindiging van de studie.

Bestand

Word-document

Soort

Overeenkomst

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Zakelijk

Aantal

5 pagina's

Reviews

2 reviews voor Leerarbeidsovereenkomst

  1. Jolanda Gommans

    Ik heb het internet afgezocht en wel 5 contracten gedownload. Deze is wat mij betreft de beste.

  2. A. Morsink

    Wat ik af wilde spreken stond in het contract.

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HRM Compleet Bundel
€ 125,00

Om je P&O goed te organiseren heb je een reeks contracten nodig. Wij hebben een set van 21 documenten samengesteld. Hiermee is jouw organisatie in één klap up-to-date.

Vaak samen gekocht met...