Leerarbeidsovereenkomst

17,95

(1 review)

Een leerarbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Dat is een combinatie van twee contracten. De leerovereenkomst waarin je afspraken maakt over het leren. De arbeidsovereenkomst die gekoppeld is aan die leerovereenkomst. vervalt de ene, dan ook de andere. Regel dit goed, want anders zit je straks aan een personeelslid vast waar je niet aan vast wilt zitten.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Leerarbeidsoverenkomst

Een leerarbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd is een combinatie van twee contracten. Deze overeenkomst bestaat uit een leerovereenkomst met een daaraan gekoppelde arbeidsovereenkomst. De arbeidsovereenkomst vervalt automatisch als de leerovereenkomst stopt.

Het is een overeenkomst voor leerlingen die beroepsonderwijs volgens, zoals ROC, MBO en dergelijke. Je kan de overeenkomst ook stoppen als blijkt dat de leerling niet geschikt is voor de opleiding. Je kan dat ook als de leerling bijvoorbeeld door ziekte de opleiding niet af kan ronden. Dit model bevat ook algemene bepalingen, zoals geheimhouding, niet kopiëren van software en dergelijke.

Wat moet je zelf regelen in deze overeenkomst

Natuurlijk de feitelijke gegevens van werknemer en werkgever. Je moet zelf aangeven welke periode de overeenkomst van toepassing is. Ook geef je aan of er eventueel een CAO van toepassing is. Als er specifieke afspraken zijn gemaakt over begeleiding, taakverdeling of dergelijke zaken, neem die dan ook op in het contract.

Samenvatting

Bevat bepalingen over:

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
In het kader van beroepsonderwijs is er een periode waarin de leerling naast zijn school ook werkt. Dat gebeurt op basis van een leerarbeidsovereenkomst. Je kunt hier niet een gewone arbeidsovereenkomst voor gebruiken. De werkgever moet de werknemer begeleiden. De leerling moet vrij kunnen hebben voor de opleiding. Bovendien wil je dat de leerovereenkomst gekoppeld is aan de arbeidsovereenkomst.

Bestand

Word-document

Soort

Overeenkomst

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Zakelijk

Aantal

5 pagina's

Reviews

1 review voor Leerarbeidsovereenkomst

  1. A. Morsink

    Wat ik af wilde spreken stond in het contract.

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Complete set voor HRM

Om je P&O goed te organiseren heb je een reeks contracten nodig. Wij hebben een set van 24 documenten samengesteld. Hiermee is jouw organisatie in één klap up-to-date.

Vaak samen gekocht met...