AVG Compleet Bundel

Complete set met 5 documenten

Oorspronkelijke prijs was: € 90,00.Huidige prijs is: € 45,00. excl. btw

(1 klantbeoordeling)

Maak je organisatie in één klap AVG-proof. Regel alle zaken die met privacy en persoonsgegevens te maken hebben. De documenten die je nodig hebt vind je in de AVG Compleet Bundel. Download met 50% korting en ga direct aan de slag. Slim en snel geregeld.

Update: gecontroleerd voor wet- en regelgeving 2024.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Omschrijving

In één klap AVG-proof

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) levert ondernemers en andere organisaties veel werk op. Sinds de AVG moet je veel vastleggen. Processen moeten verplicht zijn beschreven, regels opgesteld en functionarissen aangesteld. Dit alles om de privacy van klanten en medewerkers is gegarandeerd.

Dit pakket bevat de volgende documenten:

Verwerkersovereenkomst

 25,00 excl. btw

Privacy- en cookieverklaring

 25,00 excl. btw

Privacyreglement

 10,00 excl. btw

Datalek Protocol

 15,00 excl. btw

Direct na afrekenen kun je de documenten downloaden.

Wat moet je zelf invullen

Je ontvangt een set met documenten. Die moet je aanpassen aan jouw organisatie. Dat wil zeggen dat je de juiste namen moet opnemen. Soms moet je een keuze maken als die aangeboden staat. Op die manier maak je deze modellen op maat. Daarna is jouw organisatie helemaal op orde.

Context

Om de hele organisatie AVG-proof te maken heb je een stappenplan nodig. Daarbij komen dan een reeks documenten die je moet opstellen voor jouw organisatie. Alleen op die manier is de hele onderneming vervolgens in overeenstemming met de regels. Het belangrijkste is dat je alle documenten stuk voor stuk gaat opstellen. Ze zijn vaak een weerslag van beleid of andere maatregelen die je moet uitvoeren.

Overtreding van de privacyregels kan leiden tot forse boetes. Die worden op dit moment opgelegd aan grote organisaties of ernstige vormen van privacyschending. De Autoriteit Persoonsgegevens heeft echter vergaande bevoegdheden. Door zaken goed te documenteren is de kans op overtreding van de AVG gering. Het goed vastleggen van de regels over privacy is ook voor anderen van belang. Voor klanten is het geruststellend als jullie alles goed geregeld hebben. Zeker als die documenten in begrijpelijk Nederlands zijn opgesteld.

Specificaties

Bestand Word-documenten
Soort Bundel
Taal / Language Nederlands
Doelgroep Zakelijk
Aantal 5 documenten

Reviews

1 beoordeling voor AVG Compleet Bundel

  1. Sven J.

    Zeer fijne service, omdat je de bestanden downloadt en zonder kosten opnieuw kunt gebruiken. Makkelijk op te slaan en later weer aan te passen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stel een vraag

Scholto Bos

“Als je vragen hebt, kun je mij gerust een bericht sturen.”

Vaak samen gekocht...