AVG Compleet Bundel

Complete set met 5 documenten

 45,00 excl. btw

Maak je organisatie in één klap AVG-proof. Regel alle zaken die met privacy en persoonsgegevens te maken hebben. De documenten die je nodig hebt vind je in de AVG Compleet Bundel. Download met 50% korting en ga direct aan de slag. Slim en snel geregeld.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Omschrijving

In één klap AVG-proof

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) levert ondernemers en andere organisaties veel werk op. Sinds de AVG moet je veel vastleggen. Processen moeten verplicht zijn beschreven, regels opgesteld en functionarissen aangesteld. Dit alles om de privacy van klanten en medewerkers is gegarandeerd.

Dit pakket bevat de volgende documenten:

Verwerkersovereenkomst

 25,00 excl. btw

Privacy- en cookieverklaring

 25,00 excl. btw

Privacyreglement

 10,00 excl. btw

Datalek Protocol

 15,00 excl. btw

Direct na afrekenen kun je de documenten downloaden.

Wat moet je zelf invullen

Je ontvangt een set met documenten. Die moet je aanpassen aan jouw organisatie. Dat wil zeggen dat je de juiste namen moet opnemen. Soms moet je een keuze maken als die aangeboden staat. Op die manier maak je deze modellen op maat. Daarna is jouw organisatie helemaal op orde.

Context

Om de hele organisatie AVG-proof te maken heb je een stappenplan nodig. Daarbij komen dan een reeks documenten die je moet opstellen voor jouw organisatie. Alleen op die manier is de hele onderneming vervolgens in overeenstemming met de regels. Het belangrijkste is dat je alle documenten stuk voor stuk gaat opstellen. Ze zijn vaak een weerslag van beleid of andere maatregelen die je moet uitvoeren.

Overtreding van de privacyregels kan leiden tot forse boetes. Die worden op dit moment opgelegd aan grote organisaties of ernstige vormen van privacyschending. De Autoriteit Persoonsgegevens heeft echter vergaande bevoegdheden. Door zaken goed te documenteren is de kans op overtreding van de AVG gering. Het goed vastleggen van de regels over privacy is ook voor anderen van belang. Voor klanten is het geruststellend als jullie alles goed geregeld hebben. Zeker als die documenten in begrijpelijk Nederlands zijn opgesteld.

Specificaties

Bestand

Word-documenten

Soort

Bundel

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Zakelijk

Aantal

5 documenten

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “AVG Compleet Bundel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak samen gekocht...