Formulier Toestemming Medewerkers Gebruik Beeldmateriaal

 5,00 excl. btw

Modelformulier om medewerkers toestemming te laten geven voor gebruik van beeld en geluid. Je mag niet zomaar foto’s of filmpjes gebruiken voor een bedrijfspresentatie of externe communicatie. Denk aan Linkedin, bedrijfswebsite of brochure. Daarvoor heb je nadrukkelijk toestemming nodig.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Betaalmethodes

Toestemming medewerker

Een modelformulier waarmee medewerkers toestemming kunnen geven aan de organisatie waar zij werken om beeld en geluidmateriaal te plaatsen. Het bedrijf of instelling maakt soms foto’s of films die ze gebruiken voor de website of andere publiciteit. Op grond van de AVG moeten medewerkers expliciet instemmen met het gebruik. Afbeeldingen moet je beschouwen als persoonsgegevens. De medewerkers kunnen die toestemming ook intrekken.

Wat moet je zelf invullen

Je geeft de naam van de organisatie op. Het kan verstandig zijn om hier verschillende organisaties te vermelden, als er bijvoorbeeld verschillende BV’s zijn. Ook moet je aangeven op welke manier je de formulieren retour wilt ontvangen.

Samenvatting

Bevat bepalingen over:

  • Naam medewerker;
  • Naam organisatie;
  • Expliciete toestemming per onderdeel;
  • Ondertekening.

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
De AVG, de privacywetgeving verbiedt het om beeld en geluidmateriaal van medewerkers te gebruiken. Je kan niet zomaar beelden verwerken in je eigen website of bedrijfspresentatie. De medewerkers moeten zelfs expliciet instemmen met het gebruik van hun foto. Die toestemming geven ze met dit standaard formulier.

Bestand

Word-document

Soort

Brief

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Zakelijk

Aantal

1 pagina

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Formulier Toestemming Medewerkers Gebruik Beeldmateriaal” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AVG Compleet Bundel
€ 45,00

Om aan de wetgeving te voldoen heb je verklaringen en regelingen nodig. Wij hebben een set van 6 documenten samengesteld. Maak je website vandaag nog AVG proof.

Vaak samen gekocht met...