Volmacht Besluiten Genomen op AVA

 6,95

Volmacht die de aandeelhouders geven aan iemand om de besluiten van de aandeelhoudersvergadering uit te voeren. Vooral belangrijk als een BV geen natuurlijke personen in de directie heeft. Dat is vaak omdat de BV bestuurt wordt door een andere vennootschap. Met deze volmacht kunnen de besluiten dan alsnog uitgevoerd.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Volmacht uitvoeren besluiten

hamer notulenAandeelhoudersvolmacht die de aandeelhouders geven aan iemand om de besluiten van de aandeelhoudersvergadering uit te voeren. Op een algemene vergadering van aandeelhouders, de AVA, van een BV zijn besluiten genomen. Die besluiten moeten door iemand worden uitgevoerd. Deze notulen wijzen een concreet persoon aan om de besluiten te concretiseren. Met de volmacht kan een bestuurder of iemand anders de besluiten uitvoeren.

Wat je zelf invult in de notulen

Je moet zelf de omvang van de volmacht opnemen. Geef duidelijk aan welk besluit moet worden uitgevoerd en op welke datum dat besluit eerder is genomen. Je moet zelf de namen van aanwezigen, de aandeelhouders, datum en plaats opnemen. Ook moet je natuurlijk de notulen ondertekenen.

Samenvatting

Bevat bepalingen over:

  • aanwijzing gevolmachtigde;
  • benoeming van vergadering waarin deze mag besluiten;
  • volmacht de besluiten uit te voeren.

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
Je kan besluiten van een AVA niet altijd even makkelijk uitvoeren. Daarvoor moet uiteindelijk een natuurlijke persoon de juiste volmacht hebben. Denk maar aan het inschrijven van een wijziging in het handelsregister. Een Vennootschap is eigenaar van een andere vennootschap. De eerste volmachtigt een natuurlijk persoon om besluiten te nemen en uit te voeren.

Bestand

Word-document

Soort

Volmacht

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Zakelijk

Aantal

1 pagina

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Volmacht Besluiten Genomen op AVA” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak samen gekocht met...