Debiteuren Compleet Bundel

 24,95

Een debiteur die niet betaalt. Dat kost je geld, zeker als je wel geleverd hebt. Met onze Debiteuren Compleet Bundel heb je alle brieven in huis om je geld alsnog te krijgen. Van de eerste aanmaning tot en met de concept dagvaarding.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Compleet debiteurenpakket

Niets is zo vervelend voor een ondernemer, als een niet betaalde factuur. Je hebt wel werk geleverd, maar je krijgt niet betaald. Dan komt onze Debiteuren Compleet Bundel goed van pas.

Voor iedere fase in het debiteurenproces ontvang je een document. Dat wil zeggen dat er eerst twee aanmaningen zijn. Daarna is er een model voor een betalingsregeling. Voor het geval de debiteur besluit om toch over te gaan tot een betaling. Natuurlijk is er ook de brief als de betalingsregeling mislukt. Gaat het niet langs deze weg, dan is er de laatste formele ingebrekestelling.

Hierna kan je ook nog zelf een dagvaarding in een incassogeschil opstellen. Heb je over de vordering al wel BTW betaald? Dan hebben we ook nog een brief aan De Belastingdienst om die BTW terug te vragen. Als bonus zit er ook nog een brief bij om een mogelijke verjaring te stoppen. Een vordering verjaart namelijk na vijf jaar.

Wat moet je zelf invullen

De brieven zijn opeenvolgend. Je moet natuurlijk wel zelf de juiste gegevens over de vorderingen opnemen. Ook is het verstandig om rente te berekenen. Daarvoor zijn tools beschikbaar, zoals de rekenhulp incassokosten van Consuwijzer.

Samenvatting

Bevat de volgende onderwerpen:

  • Eerste aanmaning met termijnstelling;
  • Tweede aanmaning met uiterste termijn;
  • Bevestiging betalingsregeling;
  • Opzegging van betalingsregeling;
  • Incassodagvaarding;
  • Brief om de BTW terug te vragen;
  • Brief om verjaring te stuiten.

Context

Dit pakket omvat alle juridische documenten die je nodig hebt in een incassozaak. Vanaf de eerste aanmaning tot de uiteindelijke dagvaarding. Heb je dus vaker met niet betalende debiteuren van doen? Dan is het Debiteuren Compleet Bundel ideaal voor jouw organisatie.

Het is van belang dat je bij iedere overeenkomst die je afsluit altijd bepalingen opneemt over de incasso. Hoe ga je om met rente en kosten. Zorg dat die afspraken helder zijn, maar ook gunstig voor jouw organisatie. Als ze goed zijn opgeschreven hoeven ook wanbetalers niet een enorme kostenpost te zijn. Zo kan je ze zelf voor de incassokosten op laten draaien. Je zal altijd een wanbetaler een aanmaning moeten sturen. Daarin geef je een nieuwe betaaltermijn. Daarna kan je al snel wettelijke rente gaan berekenen.

Bestand

Word-documenten

Soort

Pakket

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Zakelijk

Aantal

8 documenten

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Debiteuren Compleet Bundel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak samen gekocht met...