Horeca Compleet Bundel

 89,95

Horecaonderneming overnemen? Dan heb je hier in één koop alle benodigde contracten. Met deze bundel beschik je over o.a. een koopovereenkomst, huurovereenkomst en een overnamecontract voor de merk-, handels- en domeinnaam. Slim en snel geregeld.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Overname horeca

Je wilt een horecaonderneming overnemen. Daar zijn specifieke contracten voor. Een horecaonderneming kent meestal andere contracten dan andere bedrijven. Zo zijn er vaste overeenkomsten met leveranciers, zoals de brouwerij. Ook is natuurlijk zeer bepalend dat de pachtovereenkomst overgezet kan worden naar de nieuwe eigenaar. Speciaal voor de overname horecaonderneming hebben wij deze bundel samengesteld.

In de intentieverklaring tref je een checklist aan. Daarmee breng je de overnamekandidaat in kaart en dus ook jouw kansen en risico’s. Ook is er een apart contract voor de overname van zaken als een website en/of merk opgenomen.

Wat moet je zelf invullen

De overname van een onderneming is altijd een stukje maatwerk. Daarbij zijn financiële adviseurs van groot belang. Zij onderzoeken de financiële risico’s en de overnameprijs. De gegevens uit die voorfase moet je verwerken in de contracten.

Samenvatting

Bevat een aantal overeenkomsten, een verklaring en een brief aan eventuele medewerkers die je in staat stellen een horecaonderneming over te nemen.

Context

Bij de overname van een horecaonderneming is het van belang om goed onderzoek te doen. Naast de normale overname moet de nieuwe ondernemer een aantal zaken persoonlijk regelen. Denk aan bepaalde op naam gestelde vergunningen. Onderzoek ook altijd het gemeentelijk beleid en de aankondigingen daarvan. Overheidsbeleid kan een grote invloed hebben op de omzet van de horeca. De overname heeft meestal het karakter van een passiva/activa transactie.

Bestand

Word-documenten

Soort

Pakket

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Zakelijk

Aantal

7 documenten

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Horeca Compleet Bundel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak samen gekocht met...