Horeca Compleet Bundel

 75,00 excl. btw

(2 reviews)

Horecabedrijf overnemen? Dan heb je hier in één klap alle belangrijke overeenkomsten. Download deze bundel met 37,50% korting en ontvang o.a. een koopovereenkomst, huurovereenkomst en een contract voor de overname van de merk-, handels- en domeinnaam. Slim en snel geregeld.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Betaalmethodes

Overname horecabedrijf

Je wilt een horecaonderneming overnemen. Daar zijn specifieke contracten voor. Een horecaonderneming kent meestal andere contracten dan andere bedrijven. Zo zijn er vaste overeenkomsten met leveranciers, zoals de brouwerij. Ook is natuurlijk zeer bepalend dat de pachtovereenkomst overgezet kan worden naar de nieuwe eigenaar. Speciaal voor de overname horecaonderneming hebben wij deze bundel samengesteld.

Dit pakket bevat de volgende documenten:

Koopovereenkomst Bedrijfsactiva Horeca

 25,00 excl. btw

Huur- / Pachtovereenkomst Horeca

 35,00 excl. btw

Indeplaatsstelling Huurovereenkomst

 10,00 excl. btw

Overdracht Merk, Handelsnaam en Domeinnaam

 25,00 excl. btw

Intentieverklaring (LOI)

 25,00 excl. btw

Direct na afrekenen kun je de documenten downloaden.

Wat moet je zelf invullen

De overname van een onderneming is altijd een stukje maatwerk. Daarbij zijn financiële adviseurs van groot belang. Zij onderzoeken de financiële risico’s en de overnameprijs. De gegevens uit die voorfase moet je verwerken in de contracten.

In de intentieverklaring tref je een checklist aan. Daarmee breng je de overnamekandidaat in kaart en dus ook jouw kansen en risico’s. Ook is er een apart contract voor de overname van zaken als een website en/of merk opgenomen.

Context

Bij de overname van een horecaonderneming is het van belang om goed onderzoek te doen. Naast de normale overname moet de nieuwe ondernemer een aantal zaken persoonlijk regelen. Denk aan bepaalde op naam gestelde vergunningen. Onderzoek ook altijd het gemeentelijk beleid en de aankondigingen daarvan. Dit kan een grote invloed hebben op de omzet.

Overnames in de horeca hebben meestal het karakter van een passiva/activa transactie, maar soms wordt ook de hele bv overgenomen. In dat geval kun je onze bedrijfsovername compleet bundel downloaden.

Bestand

Word-documenten

Soort

Bundel

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Zakelijk

Aantal

6 documenten

Reviews

2 reviews voor Horeca Compleet Bundel

  1. 3129f51c8734a53b21c6dcc3a2808a5e? S=60&d=https%3a%2f%2fwww. Overeenkomsten. Nl%2fwp content%2fuploads%2f2023%2f04%2fmy account avatar

    Al. Tragter

    Ik had een whatsapp met vragen gestuurd en werd teruggebeld. De medewerker legde mij het vriendelijk uit. Er werden geen kosten in rekening gebracht.

  2. 030faec130147a30961bd0c95ffa6d7c? S=60&d=https%3a%2f%2fwww. Overeenkomsten. Nl%2fwp content%2fuploads%2f2023%2f04%2fmy account avatar

    Rebacca Simon

    Zeer goede koop. 5 van de 6 contracten had ik nodig voor mijn eetcafé.

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak samen gekocht met...