Huurovereenkomst Bedrijfsruimte

28,9549,50

(2 reviews)

Degelijke huurovereenkomst voor een winkel- of bedrijfsruimte. Dit is een tijdelijk contract voor bijv. 2 of 5 jaar met automatische verlenging. De duur vul je samen met de huurder in. Na afrekenen kun je direct downloaden. Ook verkrijgbaar in het Engels (door beëdigd vertaler).

Nederlands
Engels
Nederlands & Engels (20% korting)

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Voorbeeld Huurovereenkomst Bedrijfsruimte

Uitgebreide huurovereenkomst bedrijfsruimte, de zogeheten middenstandsruimte of art. 290-ruimte. Dit kent andere regels dan er voor een huurovereenkomst kantoorruimte gelden. Ons modelcontract is geschikt voor winkels, handelsorganisaties, ambachtsbedrijven en afhaal- of bezorgdiensten. Er is een aparte huur- / pachtovereenkomst horeca voor horecaondernemers.

Zoals bij de meeste zakelijke verhuur is dit contract voor bepaalde tijd en voorzien van een automatische verlenging. Er is ook een voorbeeld verkrijgbaar in het Engels conform de Nederlandse wetgeving. Tot slot hebben we een aparte huurovereenkomst tussen beheer- en werk bv’s.

Onze Huurovereenkomst Bedrijfsruimte is ook in het Engels verkrijgbaar.

Wat moet je zelf invullen

Je moet zelf de gegevens over het verhuurde opgeven. Natuurlijk moet je ook de huurder, de huur en de huurperiode opnemen. Een goede omschrijving van het bedrijf of de winkel en eventuele voorzieningen die moeten worden aangebracht is noodzakelijk. Ook kan de verhuurder nog bepaalde diensten of zaken aanleveren die in de huurprijs zijn inbegrepen.

Samenvatting

Bevat bepalingen over:

 • Omschrijving van het gehuurde;
 • Duur van de overeenkomst;
 • Huurprijs;
 • Rechten verhuurder en huurder;
 • Bestemming en gebruik
 • Aanvragen en verantwoordelijkheid voor vergunningen;
 • Gebruiksvoorschriften;
 • Verbod op alle vormen van onderhuur zonder toestemming;
 • Einde van de huur.

Eventueel kun je de huurovereenkomst uitbreiden met deze koopoptie.

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
Je bent eigenaar van een zakelijk onroerend goed dat je wilt verhuren. Je hebt geen jurist nodig om een dure huurovereenkomst bedrijfsruimte op te stellen voor bijv. een winkel of andere detailhandelruimte. Met dit uitbreide model houd je zeggenschap over de inrichting en het gebruik. De huurder is zelf verantwoordelijk voor vergunningen die nodig zijn om het bedrijf uit te mogen oefenen.

Bestand

Word-document

Soort

Overeenkomst

Doelgroep

Zakelijk

Aantal

12 pagina's

Reviews

2 reviews voor Huurovereenkomst Bedrijfsruimte

 1. Liesbeth Kamp

  Duidelijke huurovereenkomst en vriendelijke medewerkers die je correct te woord staan.

 2. Wolter

  Ik heb nog niks ontvangen en al wel betaald!!

  Reactie: Beste Wolter, wij hebben hierover contact gehad en de huurovereenkomst bleek in je spambox terecht te zijn gekomen. Heel soms kan dat gebeuren. Excuses.

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Set voor verhuur vastgoed

Voor de verhuur van een onroerend goed heb je een set contracten nodig. Wij hebben een bundel van 10 documenten samengesteld. Download in één keer en regel het juridisch goed.

Vaak samen gekocht met...