Vereniging Compleet Bundel

 74,95

Nadat je een vereniging hebt opgericht, moet je er nog wat formele zaken organiseren. Dat doe je aan de hand van deze bundel besluiten, reglementen en contracten. Van een declaratiemodel tot een contract voor vrijwilligers en modelnotulen voor belangrijke besluiten. Je hebt alle documenten in één koop. Slim en snel geregeld.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Maak je vereniging compleet

Als je eenmaal statuten hebt dan is je vereniging juridisch gezien nog niet af. Dat wil zeggen dat je een aantal aanvullende regels moet opstellen. Die geven de interne structuur van de vereniging.

Het is verstandig om de werkwijze vast te leggen in een huishoudelijk reglement vereniging. Daarin regel je alle lopende zaken. Die wordt vastgesteld door de ledenvergadering en die ook weer wijzigen. Maar er zijn vaak meer zaken die je goed moet vastleggen om de vereniging goed te organiseren in juridische zin.

Een groep mensen gaat zich voor de vereniging inzetten, zoals vrijwilligers en bestuurders. Je kunt eenvoudig de overeenkomsten uit deze bundel gebruiken. Ook zijn er modelnotulen opgenomen om de belangrijkste besluiten van de ledenvergadering vast te leggen.

Hoe ga je om met declaraties? Ook daarvoor bevat het pakket een handige declaratieregeling. Ga je nog een stapje verder in de professionalisering? Dan hebben we ook een arbeidsovereenkomst voor een directeur opgenomen. Kortom, je bent compleet voorzien van alle juridische documenten die je de komende jaren nodig hebt om jouw vereniging optimaal te laten functioneren.

Context vereniging compleet

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
Een vereniging is gebaseerd op statuten. Daarin staan de afspraken op hoofdlijnen. Binnen de vereniging moet je ook specifieke afspraken maken. Denk bijvoorbeeld een contributieregeling. Met leden komen ook andere documenten die mogelijk de verhouding tussen de vereniging en andere vastleggen. Al die documenten kan je ook in één pakket afnemen. Met vereniging Compleet heb je dan alles in huis.

Bestand

Word-documenten

Soort

Pakket

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Zakelijk

Aantal

12 documenten

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Vereniging Compleet Bundel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak samen gekocht met...