Stichting Compleet Bundel

 74,95

(1 review)

Nadat je een stichting hebt opgericht bij de notaris, moet je nog steeds veel zaken intern afspreken. Het scheelt veel tijd als je dit in één keer doet. Organiseer alle contracten en reglementen in één klap en bespaar op de kosten van een jurist.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Maak je stichting compleet

Als je eenmaal statuten hebt, dan is je stichting juridisch gezien nog niet af. Het is verstandig om de werkwijze vast te leggen in een huishoudelijk reglement stichting. Daarin regel je alle lopende zaken. Het grote voordeel is dat je die als stichtingsbestuur zelf vaststelt. Je hoeft dus niet naar een notaris.

Er komen ook kleine zaken bij kijken. Wat dacht je van een duidelijke declaratieregeling voor bestuursleden? En misschien gaan er ook wel mensen voor de stichting werken, zoals vrijwilligers of stagiairs?

Groei je met de stichting verder, dan heb je ook een arbeidsovereenkomst directeur stichting nodig. Kortom, deze bundel bevat alle documenten die je als stichting nodig hebt om optimaal te functioneren.

Samenvatting

Dit pakket bevat juridische interne documenten en regels. Belangrijk is dat er ook modellen zijn voor de formele besluiten die jullie misschien moeten nemen, zoals een statutenwijziging.

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
Een stichting heeft altijd statuten. Die bevatten de algemene regels over het reilen en zeilen van de organisatie. Die statuten zijn als het goed is op hoofdlijnen geschreven. Wijziging moet namelijk via de notaris en afwijken van de statuten is niet toegestaan. Daarom regel je zoveel mogelijk in aanvullende documenten. Met deze stichting compleet bundel heb je alle documenten in één keer bij de hand.

Bestand

Word-documenten

Soort

Pakket

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Zakelijk

Aantal

10 documenten

Reviews

1 review voor Stichting Compleet Bundel

  1. L Grossfeld

    Fijne bundel. Jullie kunnen het eventueel verder uitbreiden en overzichtelijk maken voor andere doelgroepen.

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak samen gekocht met...