Dagvaarding Incassogeding

 15,00 excl. btw

Een complete dagvaarding waarmee je zelf een incassozaak kunt starten. Dit is de laatste stap in je incassoproces. Er is geen sprake van een conflict. Je hebt gewoon geleverd wat er verwacht werd, maar krijgt niet betaald. Ook niet na diverse aanmaningen.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Betaalmethodes

Dagvaarding incassogeding

Een dagvaarding waarmee je zelf een incassozaak kunt starten. In de meeste incassozaken is geen sprake van tegenspraak. De debiteur heeft geen inhoudelijke reden om niet te betalen. Dat wil zeggen dat de factuur niet betaald is omdat er inhoudelijke problemen waren. Er is dus gewoon sprake van wanbetaling.

In het algemeen is de reden dat de andere partij geen of te weinig geld heeft en dus keuzes maakt in welke rekeningen er wel en niet betaald worden. Die partijen komen meestal ook niet naar de rechtbank. Zij worden dan bij verstek veroordeeld. De gang langs de rechter is om een executoriale titel te krijgen op je vordering.

Wat moet je zelf invullen

Dit is een complete dagvaarding, je moet nog wel zelf een aantal zaken invullen en toevoegen. Belangrijk is dat de juiste gegevens van de partijen erin staan. De grond van de overeenkomst, algemene voorwaarden, factuur en bewijs van aanmaningen incl. aankondiging van rente en kosten.

Samenvatting

Bevat bepalingen over:

  • Gegevens eiser;
  • Gegevens gedaagde;
  • Onderbouwing vordering;
  • Aanbod verder bewijs;
  • Verzoek veroordeling tot betaling.

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
Procedures tot €25.000,- kun je zonder advocaat starten. Een incassogeding loopt bij de kantonrechter. Als je deze dagvaarding hebt opgesteld kun je die door iedere deurwaarder laten uitbrengen. Je kunt deze dagvaarding ook eerst zelf opstellen en nog aan de debiteur zenden met een laatste verzoek tot betaling.

Bestand

Word-document

Soort

Brief

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Particulier

Aantal

1 pagina

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Dagvaarding Incassogeding” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak samen gekocht met...