Verenigings- of Stichtingsverklaring

 5,00 excl. btw

Een verklaring van een verenigings- of stichtingsbestuur. Zij geven aan de andere partij aan dat ze wijzigingen in de vertegenwoordiging schriftelijk zullen melden. Zonder melding zullen zij zich niet beroepen op een probleem in de vertegenwoordiging.

Word-document

Eenvoudig invullen

Direct downloaden

Gelijk in je e-mail

Veilig betalen

Betaalmethodes

Verenigingsverklaring of stichtingsverklaring

Een verklaring waarin het verenigingsbestuur of stichtingsbestuur belooft dat zij wijzigingen in het bestuur of doelstellingen schriftelijk zal melden. Tot die melding is ontvangen zal de organisatie zich niet beroepen op wijzigingen in de vertegenwoordiging. Op deze manier kan een partij die zaken wil doen met de vereniging of stichting ervan uitgaan dat de tegenpartij rechtsgeldig gebonden is.

Wat moet je zelf invullen

Je moet zelf de keuze maken of het een stichting of vereniging betreft. Ook moet je de namen van de bestuursleden opnemen.

Samenvatting

Bevat bepalingen over:

  • Artikelen van de statuten;
  • Namen van de huidige bestuurders;
  • Verklaring af te zien van vertegenwoordigingsproblemen.

Context

Je gebruikt dit document in de volgende situatie:
De organisatie verschaft zekerheid aan de tegenpartij tegen wijzigingen in het bestuur. Deze hebben pas rechtskracht als zij schriftelijk bekend zijn gemaakt. Dit is van belang in de rechtsverhouding tussen een organisatie en bijvoorbeeld een bank of verhuurder. Als je een dergelijke melding schriftelijk doet, zorg dan dat je een bevestiging hebt van ontvangst.

Bestand

Word-document

Taal / Language

Nederlands

Doelgroep

Zakelijk

Aantal

1 pagina

Bestemd voor

Vereniging

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Verenigings- of Stichtingsverklaring” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stichting Compleet Bundel
€ 50,00

Iedere stichting heeft een set contracten en reglementen nodig. Wij hebben een bundel van 8 documenten samengesteld. Download in één keer en regel het juridisch goed.

Vaak samen gekocht met...